hochei.info

Ce s-a mai schimbat pe hochei.ro si ce sugestii aveti voi
User avatar
hochei.info
Rezerva
Posts: 1
Joined: 08 Feb 2011, 03:47

hochei.info

Postby hochei.info » 08 Feb 2011, 04:22

In scurt timp, iubitorii hocheiului si nu numai, vor beneficia de un website care sa ii tina la curent si conectati la tot ceea ce se intampla in domeniul acestui sport.

"hochei.info reprezintă un proiect prin care încercăm să aducem cât mai aproape pe iubitorii de sport din România de hocheiul pe gheaţă, oferindu-le o sursa completa si actualizata de informatii, poze si discutii cu jucatorii lor preferati. Pe moment dezvoltam website-ul care speram ca va fi disponibil la sfarsitul lunii februarie" @Facebook

Vrem ca prin promovarea virala pe care o intreprindem, sa reusim o revitalizare a acestui sport, sa reaprindem interesul si sa umplem din nou patinuarele. Insa pentru a ne indeplini scopul, avem nevoie de ajutorul vostru!

Pentru utilizatorii de facebook, ne putati gasi pe pagina http://www.facebook.com/topic.php?uid=150352921689088&topic=115 unde am deschis o sesiune de discutii, cerand parerile utilizatorilor cu privire la structura siteului. Daca aveti sugestii sau idei despre ce ar trebui sa contina portalul hochei.info, nu ezitati sa postati.

De asemenea suntem in cautare de editori. Cei pasionati si cu timp la dispozitie pot lua legatura cu noi la contact@hochei.info pentru a discuta o eventuala colaborare.

Va multumesc!

codorean
Rezerva
Posts: 7
Joined: 14 May 2006, 21:12

Re: hochei.info

Postby codorean » 01 Feb 2012, 18:15

Felicitari pentru initiativa si spor la treaba!


Return to “Noutati & Sugestii”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest